Donec eu elit in nisi placerat tincidunt in eu sapien. Proin odio nunc, interdum vel malesuada pretium, fringilla sit amet metus
TOPIC: Ілюзія дешевизни vs реальна ціна
Ілюзія дешевизни vs реальна ціна 1 day 20 hours ago #231162
  • mrcFOT2O
  • mrcFOT2O's Avatar
  • Platinum Member
Сучасний ринок переповнений пропозиціями, де за красивою назвою ховається посередній пластик і слабке начинення. Багато хто купує дешеві системи, а потім розчаровується, бо улюблені треки втрачають глибину, а бас стає кашею. Я колись теж пройшов через це, витрачаючи гроші на чергові «бестселери» з мас-маркету. Але поки не потрапив до флагманського представництва справжньої аудіотехніки, я не розумів, що таке сценічне позиціонування та динамічний діапазон. Тут доводять, що економити на джерелі сигналу та колонках — означає економити на власних емоціях. Вартість якісної системи окупається щодня, коли ви вмикаєте музику після робочого дня і відчуваєте, як вона огортає вас, а не дратує. Це не витрати, це інвестиція в особистий комфорт і здоров'я слуху. Я переконався, що краще взяти один якісний компонент, ніж п'ять дешевих, які просто займають місце. Подивитися докладніше: www.myvin.com.ua/ua/news/internews/27956.html .
The administrator has disabled public write access.