Donec eu elit in nisi placerat tincidunt in eu sapien. Proin odio nunc, interdum vel malesuada pretium, fringilla sit amet metus
TOPIC: Домашній кінотеатр без компромісів
Домашній кінотеатр без компромісів 1 day 20 hours ago #231163
  • mrcFOT2O
  • mrcFOT2O's Avatar
  • Platinum Member
Коли я вирішив побудувати домашній кінотеатр, я зіткнувся з проблемою: всі радять різне, а перевірити роботу системи в умовах, наближених до реальних, майже неможливо. Зараз я знаю, що ідеальний кінотеатр починається не з екрану, а з акустики. Діалоги мають бути розбірливими навіть на шепоті, вибухи — потужними, але не глухими, а звуки природи — об'ємними. Для цього потрібна правильна калібрування та сумісність усіх ланок ланцюга: від програвача до ресивера. У місці, про яке я говорю, вам не продадуть просто набір колонок. Вам запропонують прорахувати акустику приміщення, врахувати розміри кімнати та навіть матеріал стін. Це рівень сервісу, якого я не зустрічав більше ніде в країні. Зараз мій домашній кінотеатр перетворився на місце, де друзі просяться в гості не заради фільму, а заради того звукового занурення, яке неможливо отримати у звичайному кінотеатрі. Дивитися тут: vchaspik.ua/otdohni/poleznye-sovety/2862...teatre-akusticheskie .
The administrator has disabled public write access.