Donec eu elit in nisi placerat tincidunt in eu sapien. Proin odio nunc, interdum vel malesuada pretium, fringilla sit amet metus
TOPIC: Реабілітація це вибір сильних
Реабілітація це вибір сильних 14 hours 56 minutes ago #231285
  • mrcFOT2O
  • mrcFOT2O's Avatar
  • Platinum Member
У нашій культурі існує дивне упередження: звертатися по психологічну допомогу — означає бути слабким. Мені довелося чути це не раз. Мовляв, справжні чоловіки терплять, мовчать і самі вирішують свої проблеми. Але я помітив одну річ — ті, хто постійно терпить, з часом ламаються набагато сильніше. Тиша не лікує, вона лише накопичує біль до критичної маси. Я вирішив, що краще бути сильним у виборі допомоги, ніж слабким у самотній боротьбі з вітряними млинами. Реабілітація відкрила мені очі на багато речей. Я навчився розпізнавати емоції, які раніше просто заїдав або тікав від них. Зрозумів, що залежність — це не характер, а наслідок невирішених внутрішніх конфліктів. І найголовніше — зрозумів, що одужання можливе, коли працюєш із собою системно, а не намагаєшся швидко залатати діру. Ті, хто проходить реабілітацію, — не пацієнти з ярликом. Це люди, які мали сміливість зупинитися, подивитися правді в очі і змінити вектор. Це вибір тих, хто цінує своє життя достатньо, щоб інвестувати в нього час і сили. Не бійся виглядати слабким. Справжня сила — у визнанні потреби у відновленні. www.restart.com.ua/services/rehabilitation/
The administrator has disabled public write access.