Багато хто думає, що відновити зруйнований зуб складно, довго та безперспективно. Я теж так думав, поки не наважився на встановлення імпланту. Виявилося, що підхід до цієї процедури кардинально змінився. Перше, що мене вразило — це планування. Мені не просто зробили зліпок, а провели повне сканування щелепи, створили віртуальну модель майбутнього зуба і підібрали імплант, який ідеально підходить за розміром до кісткової тканини. Весь процес був розписаний по днях з чіткими термінами. Я встиг підготуватися до кожного етапу, як морально, так і фінансово. Що найважливіше — мені розповіли про всі можливі ризики та сценарії, але зробили це без залякування, просто як статистику. В результаті я отримав зуб, який неможливо відрізнити від сусідніх ні на дотик, ні на вигляд. І головне — я забув про нього через тиждень, він просто став частиною мого організму. Тепер я рекомендую всім друзям не затягувати з протезуванням, бо сучасне відновлення — це швидко, надійно і насправді безболісно. Читати далі:
www.board.com.ua/m0425-2011009311-yak-sv...omatologichnoyi.html .