Donec eu elit in nisi placerat tincidunt in eu sapien. Proin odio nunc, interdum vel malesuada pretium, fringilla sit amet metus
TOPIC: Інвестиція у майбутній спокій
Інвестиція у майбутній спокій 6 hours 33 minutes ago #231519
  • Glavosenor
  • Glavosenor's Avatar
  • Platinum Member
Часто люди сприймають автономне живлення як витратну статтю бюджету. Я пропоную поглянути на це з іншого боку. Це інвестиція у ваш особистий час, нерви та здоров'я. Скільки разів ви скасовували вечерю через те, що вимкнули світло? Скільки разів ваша робота переривалася через стрибок напруги, який пошкодив жорсткий диск? Якщо порахувати всі ці дрібні втрати за рік, виявиться, що вартість хорошої системи окупається набагато швидше, ніж ви очікуєте. Більше того, наявність такої системи підвищує загальну вартість нерухомості. Будинок або офіс із власним енергоресурсом завжди буде ліквіднішим на ринку. Сьогодні покупці шукають не просто квадратні метри, а функціональність і безпеку. Я завжди рекомендую розглядати потужні акумуляторні системи як довгостроковий актив. Вони не потребують складного обслуговування, а їхній ресурс розрахований на багато років безперебійної роботи. Ми рухаємося до світу, де кожен відповідальний власник має власне джерело енергії. І чим швидше ви зробите цей крок, тим менше неприємних сюрпризів приготує вам зовнішнє середовище. Не варто відкладати на завтра те, що гарантує вам спокій вже сьогодні. Повні відомості: 88000.com.ua/chomu-bez-tochnogo-planu-ko...ikuvanogo-rezultatu/ .
The administrator has disabled public write access.