Donec eu elit in nisi placerat tincidunt in eu sapien. Proin odio nunc, interdum vel malesuada pretium, fringilla sit amet metus
TOPIC: Сцена якої не видно
Сцена якої не видно 15 hours 55 minutes ago #231585
  • mrcFOT2O
  • mrcFOT2O's Avatar
  • Platinum Member
Коли я прийшов до церкви, де служать мої друзі, я відчув дискомфорт. Проповідь була глибокою, але слова ніби розсипалися, не досягаючи задніх рядів. Я подумав: можливо, справа у гучності. Але виявилося, що гучність тут ні до чого. Справа у рівномірності покриття, у тому, як звук огинає колони і лягає на кожного слухача окремо. Мені пояснили, що правильне озвучення — це не про децибели, а про дотик. Коли ти чуєш кожне слово без напруги, ти довіряєш тому, хто говорить. Ми витратили місяці на пошуки рішення, поки не знайшли команду, яка робить це системно. Вони не пропонували готових шаблонів. Вони слухали, питали, пробували. І в результаті ми отримали простір, де голос священника звучить м'яко, але впевнено, немов він стоїть поряд із кожною людиною. Для мене це стало відкриттям: акустика — це частина атмосфери, а не просто опція. Переглянути всю інформацію: vinnytsia.name/uk/articles-3991-chomu-ya...e-dosyagty-rezultatu .
The administrator has disabled public write access.